• Contacte:
  (+373 22) 870-222
  (+373 22) 837-777
 • Orele de lucru:
  Luni-Vineri: 9:00-18:00
  Sâmbătă: 10:00-14:00
  (recepționare comenzi și livrare)
 • Adresa:
  MD-2069 Calea Iesilor, 10
  Chisinau, Moldova

Jivo


  Service Centru Ultra Service

  Compania «Ultra Service» a fost fondată în decembrie 2008. La moment dispunem de un portofoliu bogat de clienți, parteneri, dar și de 20 ingineri calificați, care prestează servicii de reparare a tehnicii IT pe perioada garanției și post-garanție, pentru o serie de brand-uri cu renume mondial, cum ar fi: Acer, Apacer, BenQ, Epson, Fujitsu , Genius, Gembird, Gigabyte, Palit, Samsung, Seagate, Sony, TP-Link, Transcend, Western Digital, Lenovo, Sven, Asus, Canon etc.

  Rolul inginerilor Ultra Service este deservirea serverelor și băncilor de date, echipamentelor de rețea active și pasive, diagnosticarea și repararea laptopurilor și monoblocurilor, telefoanelor mobile, echipamentului foto și video, deservirea și repararea imprimantelor și scanerelor,  tehnicii inteligente, dar și diverse servicii de consultanță pentru clienți, atât clienți juridici cât și clienți fizici.

  Pe lângă serviciile enumerate mai sus, oferim și servicii pentru digitizarea materialelor din arhivă, proiectarea și construcția rețelelor LAN și a comunicațiilor, suport IT pentru holding-uri, precum și pentru întreprinderi mici și mijlocii.

  Printre clienții noștri se numără următoarele companii: Moldelectrica, Invitro, Avia Invest, Enter, Conect, Mobias Banca, Moldcell, Orange, Posta Moldovei, Finance Leasing Company, Darwin, Euro Credit Bank, Max&Furniture, Esempla, MSA Grup, Ministerul Afacerilor Interne, Klassika Asigurari, Moldtelecom, etc.

  Până în prezent de serviciile Ultra Service au beneficiat peste 500 000 de clienți, fapt ce demonstrează abilitățile și profesionalismul personalului nostru.

  În anul 2017, compania Ultra Service a fost reorganizată și a fuzionat cu companiile Service&Service și Smart Print sub un singur nume – Ultra Service.

  La moment, Ultra Service, este lider pe piața Republicii Moldova în domeniul deservirii tehnicii IT, capabil să rezolve orice sarcină în domeniul reparării și întreținerii echipamentelor informatice și a perifericelor.

   


  Ultra Service – Performanță Premium și Servicii IT Complexe

  CUM NE GĂSIȚI

  X
  Ещё раз