• Contacte:
  (+373 22) 870-222
  (+373 22) 837-777
 • Orele de lucru:
  Luni-Vineri: 9:00-18:00
  Sâmbătă: 10:00-14:00
  (recepționare comenzi și livrare)
 • Adresa:
  MD-2069 Calea Iesilor, 10
  Chisinau, Moldova

Jivo

  Garanția pentru produsele Panasonic

  În conformitate cu politica companie Panasonic Corporation, dar și conform legii „cu privire la protecția drepturilor consumatorilor” din Republica Moldova, la toate produsele Panasonic, distribuite oficial pe teritoriul Republicii Moldova se stabilește un termen de garanție de 2 (doi) ani, cu excepția produselor enumerate în paragraful „Condiții speciale de garanție”.

  Termenul de garanție este calculat din momentul vânzării produsului clientului. Data vânzării, datele clientului, numele modelului, trebuie să fie clar indicate de către vânzător în certificatul de garanție. Pe perioada de garanție a produsului, reparația acestuia se efectuează gratis la un service centru autorizat.

  Cu părere de rău, nu toate produsele care se vând pe teritoriul Republicii Moldova sub brand-ul Panasonic sunt originale, de aceea, vă rugăm să fiți atenți la următoarele detalii, care vă vor permite să determinați un produs important fraudulos sau un produs de contrabandă:

  — Vânzătorul deține un certificat confirmat prin ștampila companiei Panasonic;
  — Prezența instrucțiunii de utilizare în ambalajul produsului;
  — Prezența certificatului de garanție completat corect și clar de către vânzător.

  Următoarele grupe de mărfuri sunt supuse unor condiții speciale de garanție:

  Ecrane profesionale LED și LCD 

  Termenul de garanție este de 3 (trei) ani, din data în care a fost achiziționat produsul, cu următoarele condiții:

  — Prezența certificatului de garanție, completat în întregime;
  — Numărul de serie și modelul produsului.

  Laptopuri

  Termenul de garanție pentru laptopuri este de 2 (doi) ani, din data în care a fost achiziționat produsul, cu condiția că se vor respecta cerințele specificate în certificatul de garanție. Garanția de 3 (trei) ani, acoperă doar modelele care dispun de o carcasă consolidată, destinat utilizării în teren.

  Termenul de garanție pentru bateria laptopului este de 6 (șase) luni, de la data achiziției.

  Soluții de comunicare pentru business

  Termenul de garanție pentru soluțiile de comunicare pentru business este de 2 (doi) ani, din data în care a fost achiziționat produsul, cu condiția că se vor respecta cerințele specificate în certificatul de garanție. Garanția extinsă de 5 (cinci) ani, este oferită numai în cazul în care produsul a fost instalat de către un inginer autorizat al companiei Panasonic.

  Condiții de garanție pentru videoproiectoare

  Compania Panasonic Corporation oferă garanție pentru proiectoarele – DLP cu surse de lumină laser sau lampă – 3 (trei) ani, din data în care a fost achiziționat produsul, sau 2000 ore de lucru.

  Proiectoarelor LCD, li se oferă o garanție de 3 (trei) ani, din data în care a fost achiziționat produsul, sau 3000 ore de lucru.

  Lămpile incluse în setul proiectoarelor DLP sau LCD, au o garanție de 1000 ore de lucru. Lămpile procurate adițional pentru proiectoarele DLP sau LCD, au o garanție de 500 ore de lucru, sau 1 (an) de la data achiziției.

  Echipamente video profesionale

  Perioada de garanție pentru echipamentul video profesional cu memorie incorporată P2 și micro P2 (din seriile AG-HP, AJ-HP, AJ-PD, AJ-PX, AG-3DP) – 5 (cinci) ani, din data în care a fost achiziționat produsul.

  Perioada de garanție pentru alte echipamente video profesionale, cu excepția accesoriilor (din seriile AG-3DA, AG-AC, AG-AF, AG-HC, AGHM, AG-GH, AK-H, AW-H, AW-P, AW-R, BT-, UWC-) este de 3 (trei) ani, din data în care a fost achiziționat produsul.

  Garanția pentru cardurile P2 și micro-P2 (din seria AJ-P2) este de 1 (un) an, de la data achiziției.

  Termenul de garanției pentru accesorii (din seriile AG-BS, AG-CA, AG-CVF, AG-HVF, AG-MC, AG-RC, AJ-VF, BT-PGL, lentile furnizate separat și altele), este de 1 (un) an, de la data achiziției.

  Termenul de garanție pentru lentilele de schimb, furnizate împreună cu aparatul foto Panasonic, este de 1 (un) an, de la data achiziției.

  Dispozitive multifuncționale

  Termenul de garanție este de 2 (doi) ani, din data în care a fost achiziționat produsul, cu condiția că se vor respecta cerințele specificate în certificatul de garanție. Garanția extinsă de 3 (trei) ani, se aplică numai la modelele din seria KX-MB, KX-MC, DP-MB.

  Scanere pentru documente

  Termenul de garanție este de 3 (trei) ani, din data în care a fost achiziționat produsul, cu condiția că se vor respecta cerințele specificate în certificatul de garanție.

  Camere foto și video

  Termenul de garanție este de 2 (doi) ani, din data în care a fost achiziționat produsul, cu condiția că se vor respecta cerințele specificate în certificatul de garanție.

  Pentru informații suplimentare puteți contacta service centrul Ultra Service – 022 870 222.

  CUM NE GĂSIȚI

  X
  Ещё раз