• Contacte:
  (+373 22) 870-222
  (+373 22) 837-777
 • Orele de lucru:
  Luni-Vineri: 9:00-18:00
  Sâmbătă: 10:00-14:00
  (recepționare comenzi și livrare)
 • Adresa:
  MD-2069 Calea Iesilor, 10
  Chisinau, Moldova

Jivo

  Reparații preplătite

  Este plăcut să te bucuri de buna funcționare a dispozitivului care îl deții, fără să te gândești la situații neplăcute. Ce faci dacă totuși s-a întâmplat o situație neplăcută și ecranul dispozitivului s-a spart, sau întâmplător ați scăpat dispozitivul în apă, animalul de companie a ronțăit dispozitivul, sau anumite componente au cedat din cauza tensiunii în rețea?

  Pur și simplu aveți nevoie de un certificat de reparație preplătită!

  Ce este un certificat de reparație preplătit?

  Un certificat pentru o reparație preplătită va acoperi costul restabilirii gadgetului Dvs. la suma pe care ați selectat-o. De exemplu, ați cumpărat un smarphone la un preț X și ați cumpărat și un certificat de reparație preplătit la un preț Z, câteva luni mai târziu nimic nu prevestea o nenorocire  – întâmplător ați scăpat smartphone-ul jos iar ecranul sa spart, ce faceți? Astfel de defecțiuni nu sunt acoperite de către garanție, însă aveți certificatul de reparație preplătit pe care l-ați achiziționat în ziua în care ați procurat smartphone-ul. Rămâne doar să vă adresați la noi, iar suma pe care va trebui să o achitați pentru reparație va fi minus suma certificatului preplătit.

  Unde puteți achiziționa certificatul de reparație preplătit?

  Puteți achiziționa certificatul de la un partener autorizat al companiei noastre, sau în magazinul de unde ați cumpărat dispozitivul. Acest serviciu îl puteți procura și în oficiul nostru în primul an de exploatare a dispozitivului, cu condiția că acesta nu are careva defecte în momentul în care ați procurat certificatul. Pentru asta va fi nevoie să prezentați actul care confirmă achiziția și dispozitivul  pentru diagnosticare.

  Informații detaliate puteți obține de la consultanții magazinelor autorizate, sau prin intermediul serviciului de asistență telefonică al service centrului nostru – 022 870 222.

  CUM NE GĂSIȚI

  X
  Ещё раз